Zwangerschapmassage

Genieten van je zwangerschap, dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Zeker de laatste weken worden lichamelijk zwaar. Door het toenemende gewicht van jezelf en dat van de baby wordt er van je spieren en pezen het nodige gevraagd. Daarnaast kan het zijn dat je minder goed slaapt en minder energie hebt, kortom: je lichaam kan best wat extra aandacht gebruiken. 

Naast de ontspanningswerking van een zwangerschapsmassage werk ik als shiatsu- en massagetherapeut ook aan klachten. In mijn praktijk maak ik gebruik van de ‘body cushion’. Voor zwangeren is dit een uitermate geschikte manier om ontspannen te liggen tijdens de behandeling. Het haalt de druk van de baarmoeder en het biedt de mogelijkheid om op je buik te liggen. De reacties van zwangeren in mijn praktijk zijn zeer positief. Wil je meer weten over een behandeling waarbij je ligt op de ‘body cushion’, kijk dan onderstaand filmpje. Je krijgt zo een indruk van wat je te wachten staat.

Ik wil graag een afspraak maken 

* Shiatsu en/of overige vormen van massagetherapie zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar zijn ter aanvulling. U dient uw klachten altijd eerst met een verloskundige of gynaecoloog te bespreken.