Deze tevreden klanten gingen u voor:

Ena Boelman

Met heel veel zenuwpijn (Ischias) in mijn been kwam ik bij Margriet. Zitten kon ik bijna niet meer en lopen alleen met heel veel pijn. Na drie behandelingen kon ik alweer goed zitten en was de pijn zo sterk verminderd dat ik zonder ibuprofen kon. Wat een opluchting! Ik kende Margriet al van andere behandelingen, waar ik altijd heel tevreden over was. Ze neemt alle tijd voor je, luistert naar je verhaal en doet er alles aan om je van de pijn af te helpen.

Edwin Visser

Samen met mijn vrouw ben ik in 2012 via het internet terecht gekomen bij Margriet. Ik heb dagelijks pijn in de onderrug met uitstraling naar mijn benen. In mijn leven ben ik onder behandeling geweest bij verschillende fysio- en manueel therapeuten. Helaas was het eindresultaat bijna altijd de opmerking: “Helaas kan ik niet veel meer voor u doen”. En dat terwijl de klachten niet echt afnamen. Toen ik kennismaakte met Margriet, wist ik eigenlijk meteen dat haar insteek anders was. Ze probeert samen met je te achterhalen waar de pijn vandaan komt en neemt hier ook echt de tijd voor. Ze denkt mee en luistert als je iets verteld zonder direct een standpunt in te nemen. Als ze vermoedt dat er echt iets mis is en ze kan het niet oplossen, dan kent ze vaak de juiste personen die het wel kunnen. Daarnaast voel ik me na een behandeling altijd weer heerlijk ontspannen. Een aanrader!

Fenny de Boer

Nav bekken/rugklachten die ik heb gekregen tijdens mijn zwangerschap ben ik aan het “google-en”gegaan. Op een forum kwam ik de naam van margriets massage en shiatsu praktijk tegen. Aangezien mijn klachten steeds heviger werden naarmate de zwangerschap vorderde toch maar besloten om een afspraak te maken, welke op korte termijn gemaakt kon worden,gelukkig. Het eerste contact met de intake en latere behandeling voelde direct vertrouwd. Margriet wist direct de “vinger op de juiste plek te leggen” de behandeling was eerst wel even pijnlijk, dit gevoel duurde wel 1-2 dagen, maar nadien werd het stukken beter en kon ik mijn eigen sokken weer aandoen…., wat mij dus eerst niet eens meer wou lukken. Margriet maakt in haar praktijk gebruik van de “bodycushion” een speciale kussen waar je “zwangere” buik heerlijk ontspannen in/tussen kan liggen, een waar genot om even weer relaxed op je buik te kunnen liggen. Inmiddels heel wat behandelingen verder en moet zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Het enig nadeel vind ik dat mijn verzekeraar de behandeling niet vergoed. Echter zou ik de ervaring en het genot van een redelijk pijnvrije zwangerschap niet hierdoor willen missen!!!! Tot slot is de sfeer bij Margriet erg goed. Ik voel me op mijn gemak en kan gezellig met haar kletsen, maar ook heerlijk in stilte ontspannen.

Marjan Hummel

Al jaren heb ik last van mijn rechtervoet. Door een ongeluk in het verleden zitten er botsplinters bij de bol kop van de grote teen. Hierdoor was ik niet meer in staat om schoenen met hoge hakken te dragen. Om de teen soepel te houden ben ik bij de podoloog geweest en die schreef alleen maar een voetzooltje voor, omdat er geen beweging in zou kunnen komen. Er was maar beweging van 10%. Alleen een operatie zou helpen, maar 100% zekerheid kreeg ik niet. Het inlegzooltje ( wel een duur ding ) heb ik snel de container ingegooid. Door het zooltje knelde mijn teen nog meer. Daarna ben ik bij een therapeut geweest, maar ook deze voorgeschreven bewegingen hielpen niet. Door zelf te googlen kwam ik bij Margriet terecht. Ik ben naar haar toegegaan, eigenlijk ook voor mijn rug- en nekklachten, maar ook voor mijn teen. De manier hoe zij er mee omgaat heb ik nog nooit gezien. Het klonk en zag er beangstigend uit toen ze me hielp. Ze trok en duwde één voor één aan mijn tenen en draaide ze op een speciale manier rond. Ook zag ze dat mijn ene been langer was dan de andere en door middel van de Dorn therapie heeft ze dat gecorrigeerd. Al gelijk na de eerste behandeling was de pijn aan mijn teen niet meer dagelijks, na de derde behandeling durfde ik weer schoenen met hakken aan van ongeveer 3 cm hoog. En ja, de hele dag heb ik op die schoenen gelopen op kantoor. Na 6 behandelingen aan mijn teen kan ik nu ongeveer 2 jaar na de laatste behandeling nog steeds op hakken lopen. Geweldig gewoon !!

Charlotte

Margriet weet feilloos dmv de drukpunten techniek bij mij de problemen op te sporen. Als ik denk dat het probleem in mijn nek ligt, dan komt zij erachter dat bv de oorzaak onder mijn schouderbladen is. Dankzij haar massages heb ik veel minder vaak hoofdpijn. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Paul Mulder

Als je leven een wending neemt en je begint je spieren gewrichten te voelen zijn dat prachtige signalen die erop wijzen dat je ouder wordt en dat is toch een doel op zich…Het betekent niet dat die signalen een beperking moeten vormen maar vragen om aandacht, aandacht voor je lijf. Juist omdat je fysieke vermogen wat afneemt is de verleiding groot om te gaan zitten en minder te bewegen; ik heb gemerkt dat de behandelingen van Margriet geleid hebben tot afname van klachten, meer bewegingsvrijheid en minder fysiotherapie. Dus blij dat ik de stap naar Margriet heb genomen!