Tarieven

De duur van de behandeling is gemiddeld 35 minuten en kost €65,-  Voorafgaand aan de behandeling bespreken we het plan van aanpak en overleggen we welke methodes we toe gaan passen. 

Betaling

Betalen bij voorkeur via de pin en anders contant. U ontvangt vervolgens een nota die u ter declaratie bij uw verzekeringsmaatschappij kunt indienen.

Verhinderd?

Ben je onverhoopt verhinderd en moet je je afspraak afzeggen? Geen probleem, maar laat het uiterlijk 24 uur van tevoren weten, weekend- en feestdagen niet meegeteld. Zo voorkom je onnodige kosten. Indien afspraken niet tijdig geannuleerd worden of niet nagekomen zijn, breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?

Neem gerust contact met mij op 

Vergoeding van verzekeraar mogelijk

Shiatsu massage Winschoten is aangesloten bij de NVST, de beroepsvereniging voor HBO geschoolde professionals in de complementaire zorg. Dit houdt in dat jij een hoge kwaliteit van mij mag verwachten en dat jij als cliënt altijd centraal staat. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor therapeuten met een holistische werkwijze. Mede hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) de behandelingen vanuit het aanvullende pakket ‘alternatieve geneeswijzen’. 

Wil je zeker weten of jouw behandeling vergoed wordt? Raadpleeg dan jouw zorgverzekeraar of polisvoorwaarden. Let hierbij wel op dat alleen shiatsu-, massage-, en voetreflextherapie in aanmerking komen voor een vergoeding. Behandeling die alleen uit lasertherapie bestaan, vallen hier niet onder. 

Klik op onderstaande link om een overzicht te krijgen met de vergoeding per verzekeraar. Je kunt geen rechten aan dit overzicht ontlenen.

Vergoeding 2024